Despre noi

Passion for well done things...


Infiintata in anul 2009, GreyPoint Solution a introdus pe piata din Romania un mic paradis al relaxarii si rasfatului combinat cu tehnologie de cea mai buna calitate prin brandul american PlatinumSpas.

Terapia prin apa, cromoterapia si aromoterapia oferita de aceste spa-uri va vor ajuta sa uitati de stresul si oboseala acumulata.

"Passion for well done things" este deviza intregii societati GreyPoint Solution, acesta imbinand perfect pasiunea pentru spa-uri si tehnologie avansata in acest domeniu.

Aceste produse sunt recomandate de New England Journal of Medicine, American Diabetes Association cat si de Arthritis Foundation, fiind ideale pentru mentinerea sanatatii dumneavoastre.


Tratarea apei nu a fost niciodata mai simpla...


Cu ajutorul substantelor Leisure Time apa spa-ului dumneavoastra va fi intotdeauna limpede si curata.

Aici veti gasi si baruri special create pentru spa, manere pentru intrarea in spa, scari illuminate la lasarea serii cat si cu sertar pentru depozitarea substantelor, umbrele pentru protejarea atat a spa-ului cat si a dumneavoastra de razele UV, ploaie chiar si zapada.

Aromele de levantica, menta, tropical, pin, floral, refresh va vor oferi o senzatie pe care sigur nu o veti uita niciodata.

Cu un suport tehnic 24/7, echipa GreyPoint Solution va sta la dispozitie cu orice intrebare si nelamurire.

office@greypoint.ro

Vanzari si tehnic: 0735.663.664 

Secretariat: 0733.663.664